1. Hulp bij bestellen
  2. Contact
  3. Naar Zonnebloem.nl
  4. Webshop
shop.zonnebloem.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Privacy beleid

Privacyverklaring

Inleiding

Deze Privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van de door kopers verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens), alsmede data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van shop.zonnebloem.nl.

De Zonnebloem is eigenaar van shop.zonnebloem.nl en de via deze website verkregen data. De Zonnebloem bepaalt het doel waarvoor de data worden verwerkt. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is De Zonnebloem de 'Verwerkingsverantwoordelijke'.

Deze website is gemaakt met Kickstart een product van Belarto BV. Belarto is op grond van de AVG 'Verwerker'. Belarto is verplicht om adequate technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw Persoonsgegevens te beschermen. De Zonnebloem heeft met Belarto een Verwerkersovereenkomst gesloten waarin dit expliciet is opgenomen. Bij Belarto worden persoonsgegevens van u verwerkt om onze diensten aan u te kunnen leveren.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?

De persoonsgegevens die u hebt verstrekt bij het aanmaken van uw account, alsmede de door u bestelde of bewaarde kaarten, worden door Belarto online bewaard zolang u uw account behoudt. Indien u uw account verwijdert, worden automatisch al uw gegevens verwijderd. Uw rekeningnummer of andere betaalmiddel gegevens worden niet in de website opgeslagen, zodat in het geval van een datalek in de website deze gegevens niet toegankelijk zijn.

De mailwisselingen die in het kader van uw bestelling hebben plaatsgevonden, worden door ons verwijderd 6 maanden nadat de bestelling is geleverd en de retourtermijn is verstreken, mits deze berichten geen informatie bevatten die voor ons noodzakelijk zijn om te bewaren.

U kunt te allen tijde verzoeken om uw persoonsgegevens op te vragen, aan te passen of te verwijderen.

Worden uw persoonsgegevens verstrekt aan derde partijen?

Om de door u gewenste diensten te kunnen leveren worden persoonsgegevens alleen verstrekt aan derde partijen indien dit noodzakelijk wordt geacht voor de dienstverlening.

In sommige gevallen wordt gebruik gemaakt van externe drukkerijen om uw bestelling te kunnen drukken. Dit is bijvoorbeeld het geval indien u gepersonaliseerde kaarten bestelt. Deze drukkerijen krijgen de beschikking over uw voor- en achternaam, adresgegevens, en uw ontwerp. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling af te kunnen drukken en te kunnen verzenden. Daarnaast verstrekken wij uw naam en adresgegevens aan de vervoerder om uw bestelling te kunnen bezorgen.

Belarto voert namens de Zonnebloem het bestel- en betaalproces uit en verzendt fysiek de kerstkaarten. De gegevens worden door Belarto na het afronden van de bestelling verstrekt aan de Zonnebloem voor het uitvoeren van analyse- en marketingactiviteiten, zoals het verzenden van post en telefonische opvolging.

Voor andere doeleinden zullen wij verder geen persoonsgegevens verstrekken aan derde partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor heeft verleend of wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Wat zijn uw rechten?

Recht op inzage

Als u uw persoonsgegevens die door ons zijn verwerkt wilt inzien, kunt u een verzoek tot inzage doen door te mailen naar info@belarto.nl. Daarnaast kunt u uw persoonsgegevens ook inzien via uw account.

Recht op correctie of wissen van gegevens

U kunt uw verstrekte persoonsgegevens wijzigen, aanvullen, verwijderen of afschermen. Dit kunt u doen via uw account of door te mailen naar het hiervoor genoemde e-mailadres.

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens

Indien u van mening bent dat wij uw klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens niet naar uw wens hebben behandeld en wij hier gezamenlijk niet uitkomen. Dan hebt u op grond van de privacywetgeving het recht om uw klacht in te dienen bij de Nederlandse privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kunt u doen via de website: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Behandeling van uw verzoek:

Uw verzoek wordt binnen vier (4) weken afgehandeld. Afhankelijk van de complexiteit van uw verzoek en van het aantal verzoeken dat binnen komt, kan die termijn indien nodig met twee (2) maanden worden verlengd. Wanneer wij geen gevolg (kunnen) geven aan uw verzoek, dan delen wij dit onverwijld na ontvangst van uw verzoek mee waarom uw verzoek zonder gevolg is gebleven.  

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functionaliteiten voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan onze website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen over uw surfgedrag op een bepaalde website.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Hoe worden uw cookies gebruikt?

Om meer service te bieden bij het bezoeken van onze website maakt Belarto.nl gebruik van cookies. Indien u later weer deze website bezoekt, dan herkent de site u aan de hand van informatie die bij uw vorige bezoek is verkregen. Belangrijk om te weten is: De cookies van Belarto.nl bevatten NIET uw e-mailadres of telefoonnummer, noch wordt er met behulp van de cookies een profiel opgebouwd dat te herleiden is naar een bepaald persoon. Aan de hand van cookies besturen wij de presentatie van onze website aan u en genereren wij algemene statistieken en verkrijgen wij inzage in hoe onze website door u als bezoeker wordt gebruikt. Op deze wijze kunnen wij onze diensten optimaliseren.

Soorten cookies

Deze website maakt gebruikt van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.belarto.nl en alle andere door Belarto verzorgde websites en systemen, alsmede de derden die wij daarbij inschakelen.

Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. Wij scharen daar onder meer de volgende cookies onder:

Naam

Aanbieder

Doel

Verval

Type

_ReguestVerificationToken

Belarto

Helpt Cross-Site Request Forgery (CSRF) aanvallen te voorkomen

Sessie

HTTP Cookie

Asp.NET_Sessionld

Belarto

Houdt de sessiestatus van de bezoeker over paginavragen bij

Sessie

HTTP Cookie

ASPXAUTH

Belarto

Identifies the user and allows authentication to the server

Sessie

HTTP Cookie

CookieConsent

Belarto

Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein

1 jaar

HTTP Cookie

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont, wij gebruiken momenteel onder meer:

Naam

Aanbieder

Doel

Verval

Type

userlang

Belarto

Onthoudt de door de gebruiker geselecteerde taalversie van een 

website 

1 jaar

HTTP Cookie

Statistieken

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Wij gebruiken momenteel onder meer:

Naam

Aanbieder

Doel

Verval

Type

_ga

Belarto

Registreert een uniek ID dat wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

3 jaar

HTTP Cookie

_gid

Belarto

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 

Sessie

HTTP Cookie

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders. Wij gebruiken momenteel onder meer:

Naam

Aanbieder

Doel

Verval

Type

_hjIncludedInSample 

belarto.nl

Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding. 

Sessie

HTTP Cookie

ads/user-lists/# 

google.com

Niet geclassificeerd

Sessie

Pixel Tracker

CookieConsent

Google Analytics

Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels. 

Sessie

Pixel Tracker

Fr

facebook.com

Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.

3 maanden

HTTP Cookie

Tr

facebook.com

Niet geclassificeerd 

Sessie

Pixel Tracker

Kunt u cookies uitschakelen of verwijderen?

Indien u de geïnstalleerde cookies wilt verwijderen en geen nieuwe cookies meer wilt ontvangen, dan kunt u uw instellingen van uw browser aanpassen. Hieronder wordt aangegeven hoe u cookies kunt verwijderen bij verschillende browsers:

Graag wijzen wij u erop dat indien u de cookies uitschakelt dan wel verwijdert dit ervoor kan zorgen dat u geen toegang meer krijgt tot alle onderdelen van deze website of dat de website niet optimaal werkt.

Wijzigingen van de privacyverklaring

De Zonnebloem behoudt het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen als nieuwe ontwikkelingen in de privacywetgeving daartoe aanleiding geven. Deze wijzigingen worden op de website gepubliceerd. Wij adviseren u daarom deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft.

Inwerkingtreding

Deze privacyverklaring is in werking getreden op 24 mei 2018.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze privacyverklaring, dan kunt contact opnemen via info@shop.zonnebloem.nl of door telefonisch contact op te nemen via 075 - 647 66 25.

Contactgegevens van shop.zonnebloem.nl

Postadres: 
Westzijde 178
1500 ED Zaandam

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag
van 08:30 uur tot 17:00 uur

Telefoon en e-mail: 
Tel: 075 647 66 25
E-mail: info@shop.zonnebloem.nl

Bank en BTW-nummer: 
BTW-nummer: NL002650435B01
Bankrekening: NL96 INGB 0668 6771 04


Er kan zoveel meer dan je denkt
VriendenloterijCBF